Misschien heb je al gemerkt dat ik de laatste tijd iets minder post? Dat klopt. Mijn leven is op dit moment chaos en mijn hoofd zit vol. Ik ken jou niet maar jij volgt me wel. Daarom vind ik het fijn dat jij ook weet van mijn persoonlijke situatie en waarom ik minder tijd besteed aan mijn blog.

Veel van jullie weten niks over mijn liefdesleven. Dat heb ik expres zo gelaten. Ik geef veel bloot op mijn blog, maar ik vond mijn liefdesleven toch een stukje wat ik voor mezelf wilde houden (ook omdat anderen daar een onderdeel in spelen). Maar nu vond ik toch dat ik iets moest uitleggen, omdat het een grote impact heeft achtergelaten.

Bijna zes maanden lang heb ik een hele leuke jongen in mijn leven gehad. We hebben onze ups and downs gehad (mede doordat ik ook in Londen zat), maar gister is uiteindelijk een definitieve beslissing genomen. We gaan uit elkaar. Juist omdat we willen dat we beiden gelukkig zijn. En dat waren we niet met elkaar. Of ik niet met hem. Ik was niet verliefd en hij wel. En dat is kut. Dat is zelfs ontzettend klote. Maar vooral een heel moeilijk besluit, maar voor nu is het beter zo.

Ik begin aan een nieuwe fase in mijn leven. Ik heb mijn eindstage bij de NOS in Londen gelopen en ben nu ook echt helemaal afgestudeerd! Woehoe! Ik heb ontzettend veel over mezelf geleerd de afgelopen tijd en nu begint het ‘echte’ volwassen leven. Ik sla een nieuwe weg in. Die nieuwe weg houdt ook in wat ik met deze blog wil doen. Ik weet nog niet waar ik heen wil namelijk, wat het schrijven voor de blog ook lastiger maakt. Heb je ideeën of onderwerpen waar je graag meer over wil lezen? Dan hoor ik dat graag! Helpt mij weer om wat inspiratie te krijgen voor de blog!

Verder gaat Disney dit weekend ook niet door. Mijn hoofd zit er nu niet naar. Ik voel me gewoon zwaar klote en wil mezelf even opsluiten. Mijn hoofd zit vol. Het is even niet anders, maar ik wil gewoon thuis zijn. Misschien ga ik even mijn hondjes opzoeken. Zij fleuren me altijd op.

Voor nu tot snel. Ik ga even een rondje hardlopen! (Over drie weken loop ik namelijk de hele marathon in Eindhoven!!!)

6 thoughts on “Persoonlijke update”

 1. Wat jammer om te horen, maar alsnog volg ik je altijd met veel plezier en ben je echt een inspiratie qua openheid. Ik gun je rust, herstel en veel wijsheid. jammer van Disney, maar een moedig besluit. Succes met alles en hoop je ergens bij een run eens te mogen ontmoeten :).

 2. Dappere besluiten. Ik hoop dat je wel gewoon je inspirenende blogs blijft maken, maar uiteraard respecteer ik je keuzes wel. Wat je ook gaat doen.
  Jammer dat je Disney niet gaat lopen, wie weet hadden we elkaar getroffen, n misschien ook wel niet. Ik snap natuurlijk dat je niet gaat. Je hebt voldoende aan je hoofd en dat moet eerst plaats krijgen.
  Ik wens je heel veel sterkte en natuurlijk wacht ik rustig af tot je volgende blog. Gelukkig is er nog voldoende ander leesvoer op het net

 3. Om even Acda en de Munnick te quoten: “Geluk kan enkel groeien Als je ook het droeve voelt”
  Beter dan helemaal niks voelen. “Better to have loved and lost….”
  Afein en meer van dat soort geijkte waarheden.
  Deel wat je wilt delen, deel waneer je wilt delen. Je bent niks verplicht aan je volgers. Jij bent de Admin niet alleen van je vlog ook van je leven!
  Make it great!

 4. Joh heel simpel : nog 1 laatste blog nadat je die marathon hebt gelopen als afscheid. Steek je energie nou maar in je baan en/of hardlopen. Het kost je steeds meer moeite om nieuwe invalshoeken te vinden/inspiratie. Logisch en menselijk , maar je blogt voor je lol of beter niet …… Tijd voor een verse start dus. Een journalist worden of iets met public relations bij een sportgerelateerd bedrijf. Maak je niet druk , dat komt wel goed met jou. Geen rare dingen gaan doen nu …….. succes !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *