Dankzij Loopdepressievrij.com, een blog over mijn passie voor hardlopen, gezondheid en het ‘genieten’ van het leven, kan ik deze passie combineren met mijn grote liefde voor schrijven. Dat is iets waar ik tot op vandaag de dag nog heel dankbaar voor ben.

Wil je me iets vragen of vertellen? Heb je tips, opmerkingen of een andere vraag? Stuur me dan gerust een berichtje via mijn Facebookpagina Loop Depressievrij en ik probeer je zo snel mogelijk te beantwoorden!

Ik probeer zo snel mogelijk te reageren op je mailtje. Omdat mijn blog niet mijn full time job is duurt dat soms even. Heb geduld (of stuur even een reminder ;-)).

SAMENWERKEN

Met mijn blog wil ik graag anderen inspireren en motiveren met mijn verhaal, ervaringen, health tips en interviewtjes. In mijn blogs richt ik me voornamelijk op hardlopen, gezonde levensstijl, depressiviteit en vertel ik over mijn eigen ervaringen. Deze website blijft groeien en ook ik groei mee. Ik blijf mezelf ontwikkelen op het gebied van sporten en gezond leven en sta er voor open om nog meer kennis op te doen.
Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe producten en evenementen met betrekking tot sporten en gezondheid en ik sta open voor het reviewen hiervan, afspraken kunnen hier over worden gemaakt. Stuur me een mailtje voor meer informatie en mijn postadres naar eleanor@crick.nl
Voor zaken die hierover gaan, zoals adverteren, samenwerkingen, persinformatie of producten die te maken hebben met sporten en/of gezond leven kan worden gemaild naar eleanor@crick.nl.

Loop Depressievrij werkt samen / heeft samengewerkt met o.a.

» Stichting MIND
» De Depressievereniging
» Ambassadeur BYE! Sports Nutrition

Daarnaast ben ik ook in te huren voor schrijfklussen, productfotografie, Social Media advies of een fijne brainstormsessie. Neem contact op voor de mogelijkheden. Ik sta sinds maart 2016 ingeschreven bij de KvK (65601866).

Je kunt me natuurlijk ook bereiken via FacebookTwitter, of Instagram.

Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen!

BesteBloggers

 

6 thoughts on “CONTACT”

 1. Mooi artikel &nog mooiere foto van je in de Vechtstroom deze week, Eleanor !
  Je bent goed bezig zeg in je aanpak van depressie door o.a. deze website.
  Helaas heb ik de afgelopen paar jaar zelf ook ondervonden hoe het is om mij depressief te voelen. Ik kan me dan ook alles voorstellen bij je actie om Fonds Psychische Gezondheid te steunen door te trainen voor de halve marathon.
  Wens je alle goeds en heel veel succes daarbij !

  Hartelijke groet,

  Iris

 2. Dag Eleanor,

  Mooi initiatief. Doorbreken maar dat taboe, zou ik zeggen. Er lopen (te) veel mensen met depressieve klachten rond. Ik probeer zelf ook mijn steentje bij te dragen aan het doorbreken van de stigmatisering van depressie en aanverwante klachten. Zo heb ik op het werk open kaart gespeeld toen depressie mij trof. Ondanks dat de bedrijfsarts mij adviseerde dat niet te doen. Goed dat ik dat advies naast mij heb neergelegd. Openheid over depressie maakt mij als mens alleen maar sterker, denk ik. En wat ik ervoor terugkrijg, zijn o.a. verhalen en ervaringen van anderen, die zij anders voor zich zouden houden. Mijn ervaring is dat mij in dit opzicht kwetsbaar opstellen, ook (juist!) op mijn werk, mij veel heeft gegeven. Ik word wat meer als mens beschouwd, en niet enkel als professional. Daarnaast kreeg ik waardering voor mijn openheid en contacten met diverse collega’s hebben meer verdieping gekregen.

  Het ga je goed en take care,

  hartelijke groet,
  Marc

 3. Hoi Eleanor,
  Ik heb vandaag je artikel in de metro gelezen en wil even een compliment aan je geven.
  Vooral het bespreekbaar maken en het feit dat hardlopen echt werkt vind ik heel goed.
  Je hardloop tips zijn ook heel bruikbaar. Wat ik wel even mis is dat er door diverse hardloopvereniginen heel veel aandacht is voor de beschreven problemen. Zowel voor beginnende lopers als mensen met depressie klachten is het lid worden van zo’n vereniging een welkome n stimulans om door te zetten. Ook wordt dan gewerkt aan een verantwoorde opbouw van het lopen.
  Ga vooral door met je ingeslagen weg en denk eens aan een vereniging.

 4. Hoi Ellie,

  Ik heb laatst al een keer via jouw blog contact met je gehad, ik zou graag eens een keer met je willen mailen of bellen aangezien ik soortgelijke plannen heb waar jij al volop mee bezig bent. Volgens mij kunnen wij elkaar wel inspireren en motiveren om vooral door te gaan met waar we mee bezig zijn. Haha! Ik ben erg nieuwsgierig hoe jij je loopgroep hebt opgericht en waar de mensen vandaan komen die met jou mee rennen.

  Groetjes Femke

 5. Hoi Eleanor,

  Inspirerende blog! Ook ik ben in herstel van een recidiverende depressie. Naast gesprektherapie vanuit de positieve psychologie waarin assertiviteit, structuur en grenzen aangevrn belangrijke punten waren en nog zijn raadde mijn psychologe ook 3x per week matig intensief bewegen aan. Ik ben gestart met dagelijks een uur Nordic Walking in de natuur. Omdat ik een hielspoor kreeg, overgestapt op fietsen en inmiddels ben ik ook weer lid van een sportschool geworden. Na een pestverleden als kind en negatieve ervaringen met sport daardoor had ik er flink weerstand tegen maar nu ik voel hoe ik ervan ben opgeknapt ben ik erg enthousiast en sportief geworden op mn 52e! Mijn sportdoel is voor 2018 te gaan voor een sponsorfietstocht of duathlon(met zwemmen erbij) om een bijdrage te leveren aan de studie van mijn sponsorkind op de Molukken! Dus als je nog iemand kent die een goede race of triathlonfiets heeft om over te nemen stuur me dan een berichtje! Heel veel succes en herstel gewenst!

 6. Hoi!

  Ik vind het ontzettend fijn dat je de rubriek ‘Ask me anything’ in het leven hebt geroepen. Net zoals je hele site eigenlijk. Ik weet niet zo goed waar ik de vraag kan stellen, vandaar dit mailtje.

  Denk je dat je ooit geneest van depressie? Of is het eerder ervoor zorgen dat je ermee om kunt blijven gaan?

  Dankjewel voor je tijd en openheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *