Soms is simpeler gewoon beter. Men neme twee licht geroosterde broodjes en smeert daar wat smeuïge geprakte avocado over. Wie bekent is met avocado weet namelijk dat een rijpe avocado zo zacht is als boter. Hmmmm.. Een beetje zout en peper plus een gebakken of gekookt eitje en je hebt een heerlijk gebalanceerd maaltje.

Ik ben namelijk een grote fan van ei. Iedereen die mij persoonlijk kent, weet dat ik na het uitgaan het liefst een broodje met ei wil eten of als ik een ei bak, ik het liedje: ‘Ei, ei, ei en we zijn zo blij! Want Ellie die heeft ei en dat vieren wijjjjj!’ zing. Tja.. Ik heb een liefde voor ei, maar ook sinds ik ben begonnen met hardlopen, heb ik een liefde voor avocado’s ontwikkeld. Goede vetten, ijzer en tja ook weer veelzijdig en lekker.

Daarnaast hou ik niet van ingewikkelde recepten, dus toen ik dit recept tegen kwam, wist ik. Ik wil dit eten. Het is een simpel maar super lekker en gezond. Perfect als ontbijt, maar ook als lunch naar een pittige hardloopsessie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *