Blue Monday. Volgens de wetenschap de meest depressieve dag van het jaar. Om bij deze dag even stil te staan wordt in Amsterdam het depressiegala georganiseerd. Vanavond komen er verschillende bekendheden die zullen spreken over depressie en andere psychische ziektes.

Er zijn verschillende artiesten waaronder cabaretier Mike Boddé, René van der Gijp, kleinkunstenares Martine Sandifort en Laura van Kaam (winnares The Voice Kids) die op deze avond hun persoonlijke ervaringen vertellen en daarmee aandacht vragen voor depressie bij onder andere jongeren en jonge vrouwen. Dit gala wordt gepresenteerd door Anita Witzier. Kan je er niet bij zijn? Geen zorgen, want het Depressiegala wordt op maandag 23 januari uitgezonden door de KRO-NCRV op NPO1: 22.00. Hier lees je meer info over de uitzending.

Vanavond ben ik er zelf ook bij en zal ik ook het filmpje van mijn eigen interview zien. Ik ben benieud welke quotes ze gaan gebruiken. Maar jullie kunnen het volgende week dus om 22:00 uur gaan zien! Een quote herriner ik me nog wel goed, want die moest ik nog een keer herhalen in de camera. Ze zei namelijk dat deze quote op mijn blog stond. En dat klopt, want ik ging even terugkijken naar een jaar geleden en dat had ik inderdaad op Blue Monday gepost! 😉 It’s Blue Monday today. Don’t forget to be awesome!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *