Al eerder kon je lezen dat ik een interview had gehad met een journaliste over mijn project Loop Depresievrij en hoe ik depressie bespreekbaar zou willen maken. Het duurde even, maar nu staat het interview eindelijk in de krant! Lees het snel in het Urechts Stadsblad!

Al een aantal maanden ben ik aan het bloggen, maar wow! De reacties en bezoekers stijgen echt elke week! En dit was blijkbaar de krant, het Utrechts Stadsblad, ook opgevallen. Zelf was ik erg bang om deze blog te starten en openbaar op internet gaan me bloot geven. Maar ik ben zo blij dat ik het heb gedaan, naast dat het mij een enorme opluchting heeft gegeven om niet meer te doen alsof. Heb ik zoveel lieve berichtjes binnen gekregen van anderen die ik heb gemotiveerd om te gaan hardlopen of om een gezondere levensstijl aan te nemen.

Het is een leuk stukje geworden en ik ben erg benieuwd of we samen eindelijk dit taboe kunnen doorbreken! Nogmaals: wil je je eigen verhaal doen op mijn blog of meelopen in het team Loop Depressievrij om geld in te zamelen voor Fonds Psychische Gezondheid, laat het me weten!

En vergeet niet mij op Instagram te volgen! Dan zie ook mijn struggles met het trainen voor de halve marathon!

Maar goed, ik zal weer achter de computer weg, de fans buiten de deur wachten al voor foto’s en handtekeningen… ik sta natuurlijk wel in de krant. 😉

2015-11-20 10.13.37

 

0 thoughts on “Loop Depressievrij in de krant!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *