Afgelopen jaar was jouw debuutjaar. Je begon met lopen, maar nu fluistert een stemmetje in je oor dat je meer wil. Jij kán meer. Je wil meer. Klinkt het bekend in de oren? Dan mag ik je feliciteren: je hebt het hardloopvirus goed te pakken. En dat komt goed uit, want nu het 2017 is kan jij ook je droom in vervulling brengen. Samen met mij!

Mijn droom is om in maart mijn pr te verbeteren op de halve marathon. Maar dat niet alleen, Ik wil dit samen met team Loop Depressievrij voor MIND doen. Heb jij ook een doel? Dan sta je dit jaar er niet alleen voor. Dit jaar ga je jouw records verbreken. Je eerste 10 kilometer lopen, je eerste halve marathon of een pr halen op deze afstand. Durf jij het aan?

Er hebben er al meer dan 20 man aangemeld, maar we zouden dit natuurlijk nog groter willen aanpakken! Wat het precies betekent als je meedoet met het team? Samen met mij kan je de Utrecht Marathon lopen en geld inzamelen voor MIND Blue.  Het platform wat zich speciaal inzet om depressies bespreekbaar te maken. Waar gaat mijn blog over? Juist, depressies bespreekbaar maken en hardlopen. Dus dit past perfect samen! Als een team dwarrelen we samen door de straten van Utrecht in matchende outfits.

Meedoen
Samen lopen wij depressievrij! Wil je de halve marathon lopen of 10 kilometer lopen? No more excuses! Meedoen is simpel. Dan kan je via deze link aanmelden. Wil je de 10 kilometer lopen dan kan dat via deze link. Als je in mijn team komt, heb ik nog veel meer moois voor je te bieden.

Let op: meedoen betekent ook echt meedoen. MIND en ik maken tijd vrij om jou te coachen en te ondersteunen in dit proces. Zorg er dus ook voor dat dit is wat jij ECHT wil, want samen maken we het waar!

Voorwaarden
Datum: 19 maart 2017
Als teamgenoot krijg je een startbewijs van Wij Zijn MIND, maar dan moet je wel 500 euro inzamelen. Denk je dat je dit niet lukt maar wil je wel meedoen? Dan kan je zelf een startbewijs aanschaffen en een eigen actie starten onder team Loop Depressievrij. Dan kan je zelf bepalen hoeveel sponsorgeld je wilt inzamelen.

Kan ik op jou rekenen in team Loop Depressievrij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *