Ik doe altijd wel heel erg vrolijk en alsof ik iedere keer super zin heb om te sporten, maar dat is natuurlijk ook niet zo. Er zijn dagen en weken dat ik mezelf naar buiten moet sleuren om te gaan hardlopen… Ik blijf soms echt liever op de bank met een dekentje , vooral nu het steeds kouder wordt buiten. Een van de redenen waarom ik ook besloot om in maart in een halve marathon te lopen. Dan MOET ik wel hardlopen in de winter. Daarnaast weet ik ook wel, dat als ik eenmaal ga, ik me de rest van de dag zoooo veel beter voel. En dat helpt. Enorm. Weten waar je het voor doet. Ik weet wat voor gevoel het me achteraf geeft en dus ga ik!

Maar, wat ik al zeg… die donkere dagen. Ik wil me er zo graag niet aan toe geven, maar toch vind ik het weer enorm wennen. De kou valt op zich nog wel mee (mwahhh), maar toch heb ik echt niets met dit weer. Die wind, regen, ik ga gewoon niet graag het huis uit nu, terwijl ik zomers amper thuis zit en het liefst de hele dag buiten ben.

Daarnaast heb ik de afgelopen tijd dus last van mijn kuiten.. Misschien moet ik maar van die steunsokken gaan kopen… Oh.. en last van steken in je buik. Iets wat het lopen zoveel minder leuk maakt…
Gezeur, gezeur, gezeur. Ik weet het. Maar soms heb je van die dagen/weken dat het even niet zo vanzelf gaat. Dat kan ook volgende week zo weer anders zijn bij mij. Dan gaat het hardlopen een stuk beter en heb ik wat meer energie en dan kan ik niet wachten om mijn hardloopschoenen aan te trekken.

Dus tijd voor wat hardloopmotivatie denk ik.. Want ja die halve marathon komt toch steeds dichterbij.. Nog… 3 maanden en 17 dagen. AAAAAH!! Even wat inspiratie op instagram helpt me ook altijd, al die sportievelingen en mooie lichamen! BAM! Gaan met die banaan! 

Bron: Instagram
Bron: Instagram
Bron: Instagram
Bron: Instagram
Bron: Tumblr
Bron: Tumblr
Bron: Tumblr
Bron: Tumblr

Hoe zit dit bij jou? Heb jij altijd zin om te sporten? Wat doe jij als je geen zin hebt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *