“Ik wil meer uit mezelf qua hardlopen halen.”

“Ik wil eens wat voor iemand anders betekenen!”

“Ik wil graag geld inzamelen voor een goed doel!”

“Ik wil eens een wedstrijd rennen.”

Herken jij je in één van bovenstaande quotes? Altijd al eens aan een hardloopwedstrijd mee willen doen, maar je weet niet waar te beginnen? Dan heb ik zoooooo iets tofs voor jou!!!

Loop Depressievrij en Fonds Psychische Gezondheid bieden jouw de kans om mee te lopen met team Loop Depressievrij in het team van de 10 km tijdens de Utrecht Marathon.

Daarnaast geef ik op 6 maart een speciale training voor alle Loop Depressievrij-lopers en ga ik (teamcaptain Loop Depressievrij) jou dus klaar stomen voor de Utrecht (halve) marathon of de 10 km op 20 maart!

Alles wat jij moet doen, is je aan te melden en sponsorgeld in te zamelen voor het platform Eerder is beter.

Heb je dus altijd willen hardlopen in een team of voor een goed doel willen lopen? Dan kan dat!

DUS kom jij in mijn team voor de Utrecht Marathon? Zodat we samen op 6 maart kunnen trainen voor jouw eerste of snelste of leukste of beste run ooit? Stuur me dan een berichtje via Facebook/mail en wie weet zie ik je snel!

Fotocredit: Alexandra Dijkstra
Fotocredit: Alexandra Dijkstra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *