Mijn liefde voor hardlopen is alsmaar aan het groeien. Toch, blijk ik er meer over te schrijven dan dat ik daadwerkelijk mijn hardloopschoenen aan heb. Afgelopen week ben ik namelijk ook begonnen met bloggen voor studenten.net en voor de Utrecht Marathon. Beiden over hardlopen of mijn eigen training. Tja, schrijven is ook mijn passie. Maar ja, die halve marathon gaat zich niet schrijvend lopen. Daar moet ik toch echt mijn hardloopschoenen voor aantrekken. De laatste tijd is het een beetje bij ingeschoten. Door ziekte of stormachtig weer of uhh ja.. luiheid. Ik geef het toe..

Dus: hardlopen. Je kan het altijd doen. Dus waarom die smoesjes? Je wordt wakker, wast je gezicht, trekt je schoenen aan en gaan kun je! Binnen een uurtje kun je weer terug zijn en toch al een heel voldaan gevoel hebben en energie voor de rest van de dag!

Dus vandaag is het weer maandag en wat heb ik bedacht? Ik heb de wekker gezet om 8 uur, heb een banaan in mijn mond gepropt  en trok mijn hardloopschoenen aan. Ik ga de week eens goed beginnen! Met hardlopen!

Ik zeg, let’s run!
En wat zijn jouw plannen voor vandaag? Ook hardlopen? 

Bron: Tumblr
Bron: Tumblr

Fitness-3

Bron: Women's Health
Bron: Women’s Health

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *