BOEM! Daar is ‘ie dan, de NIEUWE Loopdepressievrij.com, zomaar geheel onverwachts op je beeldscherm. Is het wat je ervan verwachtte?

Een nieuwe website is altijd even wennen. Verandering is naar mijn mening namelijk niet alleen iets moois, maar ook iets speciaals: het laat zien hoe je als persoon weer ontwikkelingen heb doorgemaakt. Hoe je bent gegroeid, door ervaring, oefening (het schrijven van artikelen) en invloed van anderen (Mijn broer mathew, de genious die mij heeft geholpen met het opzetten van dit pareltje).

Bloed, zweet en een hoop tranen. Ja, ook tranen. Ik dacht namelijk dat ik al mijn content kwijt was. Maanden werk je aan iets, stop je je hart en ziel in een blog. Het is je kindje geworden en dam BOEM! Weg… Maar no worries. Alles is weer in orde en het was het dubbel en dwars waard.

Ik ben namelijk niet zo goed met computers en WordPress is ook echt geen goede vriend van mij. Ik heb meerdere keren mijn laptop bijna het raam uit willen gooien en het bloggen willen opgeven, omdat WordPress gewoon niet meewerkte.. Maar! Dat is nu voorbij en er iseen hoop veranderd, al is dat op het eerste gezicht misschien niet iets wat je met het blote oog kan zien. Het zal jouw ervaring als lezer in ieder geval een stuk aangenamer maken. What changed?

 • LAYOUT
  Dit is iets wat je wel opgemerkt moet hebben. De website heeft een splinternieuw jasje gekregen, en goed ook! Een prachtige high quality display op de home-page, een super snel nieuw menu dat het navigeren makkelijker dan ooit maakt. Op de website is een prachtige categorie slider toegevoegd en een forum waar jullie met elkaar ook in gesprek kunnen gaan over een bepaald onderwerp!
 • PAGES RENEWED
  ‘OVER MIJ’,’CONTACT’, ‘MEDIA’ hebben een upgrade gekregen. Spreekt voor zich. Contact leggen was nog nooit zo makkelijk!
 • SHARING IS SEXY
  In de nieuwe website kun je waar, wanneer en wat je maar wilt gemakkelijk delen met één klik op de knop, links van je in het scherm. Sharing is caring, en bovendien enorm sexy.
 • LOOP DEPRESSIEVRIJ ZOEKT JOU
  Loop Depressievrij zoekt jou! Dit wordt een nieuw deel van de website dat ook weer heel veel waarde gaat toevoegen, waarde die voor jou en mij weer heel veel leuke avonturen en artikelen zullen opleveren. Hier lees je snel meer over. Stay tuned, wie weet ben jij degene die ik zoek…

Kortom: een hoop veranderingen, positieve veranderingen, die de leeservaring voor jou en mij alleen maar een héél stuk fijner zullen maken. Ik kan niet wachten om erachter te komen wat ons nog allemaal te wachten staat.

Loop je mee?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *