‘Hoe gaat het?’- ‘Goed.’ ‘Met jou?’- ‘Ja, ook goed.’

Maar wees eens eerlijk, wat zit er nou echt achter? We vragen het aan elkaar, maar of we echt willen weten hoe het gaat? Als ik het aan iemand vraag dan wil ik echt het antwoord weten, want het gaat helemaal niet altijd goed. We hebben altijd ups en downs. Ik merk soms dat als ik eerlijk antwoord geef, mensen verbaasd kijken, alsof ze dat niet hadden verwacht dat het slecht kon gaan. Maar dat is onzin, want iedereen heeft ups en downs.

Vandaag had ik ook een down. En daar ga ik eerlijk over zijn. Natuurlijk, ik heb een depressie, maar vanochtend kon ik echt niet opstaan. Waarvoor moest ik opstaan? Het regende buiten en mijn bed lag lekker. Dan is er eigenlijk geen reden om op te staan. Behalve om hard te lopen. Ja, dat stond er op planning voor vandaag. Tien kilometer. Want wie had ook alweer gezegd dat ze een halve marathon ging lopen? Oh ja, dat was ik.

Het is makkelijker gezegd dan gedaan, maar ik ging het proberen. Opstaan en hardlopen. Eerlijk is eerlijk: Het trainen naar de halve marathon zal niet makkelijk gaan. Ik heb nog ongeveer 5 maanden en ik zal ups and downs beleven. Maar als tegenprestatie moet je me beloven dat als je weer vraagt hoe het met iemand gaat. Je het oprecht vraagt.

Mijn glas begon vanochtend halfleeg, maar na mijn heerlijke 10 kilometer langs de Singel kan ik weer zeggen dat mijn glas niet halfleeg is, maar halfvol.

Nee, wat zeg ik- hij overstroomt!

24466-Run-And-Be-Happy
Bron:lovethispic.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *