Eén stap achteruit, twee stappen vooruit. Hoewel het afgelopen week meer voelde als twee stappen achteruit, weet ik dat dat niet zo is. Nee, je doelen bereiken gaat niet zonder slag of stoot. Helaas.

Voor elke twee stappen die je vooruit gaat, ga je soms weer een stap achteruit. En dat heb ik afgelopen week gemerkt. Ik zou deze week een duurloop doen van 12 km. Niet gedaan.. Überhaupt afgelopen weken niet eens aan mijn drie keer per week hardlopen gekomen. Oeps!

Ook dat het weer niet mee zat. Oké, ik heb ooit gezegd dat ik bad ass voel als heb hardgelopen in de regen. Maar toch, soms even zon zou fijn zijn!

Daarnaast ben ik deze week met mijn nieuwe therapie gestart. En pff wat is dat toch zwaar. Die overschakeling en gewenning zorgde dat ik vrijdag de hele dag in mijn bed heb gelegen. Ik was kapot. Daarnaast vergat ik te eten. Gelukkig heb ik lieve vriendinnen die dan langskomen met eten en chocola! Want, tja ik ben al een kledingmaat omlaag gegaan door het trainen voor de halve marathon. Dat mag niet gaan escaleren.

Maar goed deze week dus even een setback gehad. Dat is dan even niet leuk, maar ik probeer dan even terug te kijken naar waar ik drie maanden geleden stond. Wie had toen gedacht dat ik in de krant zou staan of op de radio zou spreken over het taboe rondom depressiviteit. Of drie maanden alcoholvrij zou volhouden? Überhaupt mijn eigen persoonlijk verhaal zou vertellen. Nou ik NOT!

In oktober begonnen, omdat ik een stok achter de deur wilde hebben voor de halve marathon en graag over hardlopen praat. Dus ja. waarom geen blog beginnen?  En dat bleek leuker dan gedacht!

Ik vind het onwijs inspirerend om te zien wat mijn verhaal doet met anderen. Hoe het mensen motiveert en inspireert. Dus ik probeer me elke keer ik als een stapje terug moet nemen, dat ik blij moet zijn dat ik daarna weer twee stappen vooruit kan nemen. Want wie had dat gedacht, dat ik überhaupt al zo ver zou komen?

Bron: The Good Quote
Bron: The Good Quote

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *