Elke ochtend begin ik met een kommetje havermout en deze week dacht ik. Nou ik wil wel eens iets nieuws gaan uitproberen. Wat is nog meer mogelijk als ontbijt in de ochtend, wat makkelijk te maken is, gezond is en ook nog lekker. Volgens verschillende health bloggers moest ik granola gaan maken. Nou, hoe moeilijk moet dat zijn?

Blijkbaar is het makkelijk om de granola te verbranden… Oops! Ik probeerde het nog te eten, maar het smaakte naar verbrande noten… Geen succes dus. Tja, nog een keer proberen dan maar? De volgende dag besloot ik een timer te zetten. Just in case. En gelukkig, deze keer kwam de granola perfect gebakken! Ik had zelfgemaakte granola!

Voeding is erg belangrijke voor je lichaam, je haalt er energie uit, dat weten we allemaal. Maar om goed te kunnen presteren tijdens een wedstrijd of andere zware sportprestatie moet je goed op je voeding letten. Zeker als je voor een (halve) marathon aan het trainen bent. Je lichaam verdient je maximale aandacht. Je vraagt veel van je lichaam, geef je lichaam dan ook het gewenste terug.

Dus ik ga deze week ontzettend genieten van mijn granola ontbijt, maar daarnaast ook op zoek naar andere heerlijke receptjes voor hardlopers! Misschien verdiep ik me weer eens in mijn Runner’s kookboek van Runner’s World.

04671-10950532_327321667475825_790196187_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *