Woeps! Door alle drukte van de afgelopen dagen ben ik helemaal vergeten hoe snel alles is gegaan. Natuurlijk ben ik er lang nog niet, maar even stil staan bij waar je bent begonnen kan geen kwaad. Toch? Wel vind ik het super leuk weer wat doelen op te hebben, houdt me gemotiveerd en scherp!

Team Loop Depressievrij
De Utrecht Marathon komt alsmaar dichterbij, het uitlopen maak ik me nog niet heel druk over, wetende dat ik niet op tijd loop, zo’n run hoeft het ook niet te worden, het is voor het goede doel (lees hier hoe en wat)! Maar mijn grootste droom voor de Utrecht Marathon was om samen te lopen met andere lotgenoten/bekenden die zich ook willen inzetten voor Fonds Psychische Gezondheid. Eén team en samen de finish halen. Met natuurlijk mijn blognaam erop ‘Loop Depressievrij’. Twee maanden geleden zag ik het helemaal voor me. Hoe ik dat ging realiseren wist ik nog niet, maar ik wilde graag andere inspireren en motiveren om mee te lopen. En afgelopen vrijdag is die droom uitgekomen. Samen met Fonds Psychische Gezondheid hebben we een team opgericht. Ons doel? Geld ophalen voor het project ‘Eerder is Beter’. Met twee teams: 10 km en 21,1 km gaan we de Utrecht Marathon lopen. En ik kan mededelen dat er al een heleboel lopers willen aanmelden. Wat ben ik toch trots! Trots dat er zoveel mensen zijn die graag willen trainen en mij en Fonds Psychische Gezondheid willen meehelpen. En ongelofelijk blij dat deze droom uitkomt!

Run and be happy
Toch merk ik dat mijn kuiten mijn enthousiaste 5 x per week trainen niet bij kan houden. Vorige week schreef ik dat ik waarschijnlijk mijn kuit had overbelast en was ik bang dat er echt iets ernstigs aan de hand was. Gelukkig kon ik na een aantal dagen rust en een sportmassage, het hardlopen weer oppakken. Afgelopen zaterdag heerlijk samen met mijn hardloopmaatje 11 km gerend in 1:07 min! En het voelde als ontspanning voor me. Dat had ik twee jaar geleden nooit kunnen zeggen. Überhaupt dat ik meer dan 10 km zou kunnen lopen! Ik geloofde drie maanden geleden ook niet dat ik het sporten zou volhouden. Maar niet geschoten is altijd mis, dus besloot ik het sporten weer op te pakken. Er vol voor te gaan. Alle boosheid eruit rennen. En nu kan ik zeggen dat ik een glimlach van oor tot oor heb, want als je echt in jezelf gelooft. Dan kom je er wel!

I’ll keep you updated!
Ik ben dus erg enthousiast over wat er allemaal al is gerealiseerd in twee maanden tijd. Maar er wacht nog veel meer voor me! I’ll keep you updated!

Fotocredit: Sophie van Bree
Fotocredit: Sophie van Bree

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *