In de blog van gister vertel ik over de voordelen van hardlopen en waarom eigenlijk iedereen zou moeten hardlopen, maar één voordeel was ik vergeten. De band die je krijgt met anderen mensen DOOR hardlopen. Voor de halve marathon en de 10 km van de Utrecht Marathon is het #teamloopdepressievrij ontstaan. Een team van 25 toppers die 20 maart hardlopen voor Fonds Psychische Gezondheid. Maar ik kende zowat de helft van de mensen nog niet. Dus wilde ik graag weten waarom iedereen zich wilden inzetten voor Fonds Psychische Gezondheid en dan vooral samen met mij in het team Loop Depressievrij.

IMG_5405
Emmy, Marjon, Eva, ik en Marloes!

Alle teamleden die mee lopen met Loop Depressievrij tijdens de Utrecht Marathon hebben vandaag de mogelijkheid gekregen om samen met mij en mijn hardloopbuddy/oefentherapeut te trainen. Voor tips, interval, krachttraining en stabilisatie. We hebben het allemaal gedaan vandaag! Helaas kon niet iedereen van het team aanwezig zijn, maar we waren wel met een heel leuk gezellig clubje!

Dus gaf ik vandaag een training in het Wilhelminapark in Utrecht. Aangezien iedereen een andere looptempo heeft en een andere afstand gaat rennen bij de Marathon, heb ik besloten om een interval/bootcamp training te houden samen met mijn hardloopmaatje Nicky!

Zoals vaak het geval is, zeggen beelden meer dan 1000 woorden. Dus hier een korte recap van de training van vandaag! Alle teamgenoten, ik vond het geweldig dat jullie er vandaag waren en je zo hebben ingezet bij de intervaltraining. Het was pittig! Maar naderhand hebben we heerlijk kunnen genieten van een verse muntthee. Want dat hebben jullie verdient!

IMG_5401 IMG_5403 IMG_5407 IMG_5408

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *