Met een lach van m’n linker tot m’n rechter oor, een volle post-running-pastabuik typ ik dit verslag nu. Vanochtend sprak ik met Fonds Psychische Gezondheid en samen met het goede doel hebben we besloten het team Loop Depressievrij op te richten voor de Utrecht Marathon. Wat dit betekent? Samen met mij kan de Utrecht Marathon lopen en geld inzamelen voor het onderzoek ‘Eerder is Beter’.

Al een aantal lieve enthousiaste, hardlopende toppers hebben zich aangemeld voor de #teamloopdepressievrij om geld in te zamelen, maar natuurlijk wil ik graag dat er nog meer mensen aanmelden om samen met mij de halve marathon te lopen op 20 maart! Als een team dwarrelen we samen door de straten van Utrecht en laten we Utrecht zien wat we waard zijn! Een race die vélen malen beter gaat als we die samen doen! Een race waarin ik ho-pe-lijk van het parcours kan genieten en die eindstreep samen met jou kan halen! Al is het kruipend. Ik ga die eindstreep halen samen met het team Loop Depressievrij. Er zijn maar een minimaal aantal startbewijzen beschikbaar en die zou ik graag willen geven aan de enthousiaste deelnemers die zich willen inzetten en net zoveel van hardlopen houden als ik!

Naast het team Loop depressievrij ben ik druk bezig met bloggen. Vandaag  heb ik een fotoshoot gehad met mijn lieve vriendin en fotograaf Sophie van Bree. Al bibberend kleedde ik me in het bos Amelisweerd om om in hardloopkleren op de foto te staan. Het zal even duren voordat de foto’s online kunnen komen, want Sophie besloot van elke seconde zo’n 100 foto’s te maken. En daar moeten we dus nog een keuze uitmaken… Sophie vandaag: “BLIJF ZO STAAN” “JA, DAT IS GOED” “JA, JE LIPPEN ZO!” “JA DIT IS EEN GOEIE POSE”. En ik stond stijf, bibberend voor de camera. To be continued dus!

Maar nu eerst ga ik proosten met een kopje koffie op het team Loop Depressievrij! Wil je je aanmelden voor het team en meehelpen met geld inzamelen voor Fonds Psychische Gezondheid? Laat het me weten via een Facebook bericht of mail naar eleanor@crick.nl ! 🙂

Klik hier voor mijn persoonlijke pagina van Just Giving en de teampagina Loop Depressievrij

Blije koppies na onze fotoshoot in Amelisweerd
Blije koppies na onze fotoshoot in Amelisweerd

10 thoughts on “Team Loop Depressievrij voor Fonds Psychische Gezondheid”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *