Vandaag besloot ik mijn passie voor mode en hardlopen te combineren. Hoe? Nou, dat zal ik je eens vertellen. (Helaas) past heel veel van mijn kleren mij niet meer – door het trainen ter voorbereiding van de halve marathon.

Dus vandaag besloot ik een grote opruiming te doen in mijn eigen kledingkast. Ik leef namelijk maar op zo’n 12 m2 en daar past gewoon niet onwijs veel spullen in. Verbazingwekkend had ik toch twee grote tassen en losse spullen weten te verzamelen voor mijn actie van vandaag. Je verzamelt best wat over een aantal jaar studententijd.

Veel moest weg, want ik ben redelijk wat afgevallen in de afgelopen maanden en dat was te merken… Een van mijn vrienden vertelde me namelijk dat ik echt een riem moest kopen, want mijn broek zakte af – OOPS! Maar ik bedacht een betere plan. Aangezien ik toch niet genoeg ruimte meer in mijn kast heb en veel broeken, topjes en zelfs rokjes mij niet meer passen. Dacht ik “Wat is nou een betere oplossing dan het gewoon te verkopen voor sponsorgeld voor mijn halve marathon?” 🙂

Maar tja, mijn opruiming bleef niet bij alleen kleren. Want als je het doet, doe het dan goed! Naast dat ik mijn kledingkast heb geplunderd heb ik ook tassen, boeken, accessoires en zelfs mijn DVD-speler in de aanbieding. Sponsor een bedrag (hoe hoger het bedrag hoe meer je mag uitkiezen!) en kom langs en zoek uit!

Ik woon in Utrecht, als je meer foto’s/informatie wilt voordat je langskomt, kan je me een berichtje sturen. Ik ga niet overal een foto van maken.. dan blijf ik uren bezig. Er zitten ook nog veel ongedragen kleding tussen – miskoop voor mij, onmisbare item voor jou misschien?

Dus help mij aan mijn geldbedrag van 500 euro te komen door me te sponsoren en kies een leuk stuk uit!

Er staat in ieder geval een flinke berg te wachten!

De berg kleding maat 36/38
De berg ziet er op de foto kleiner uit, maar in werkelijkheid is het veel groter! Kleding is maat 36/38
2015-11-10 13.36.26
Tas
2015-11-10 13.36.47
Grote tas
2015-11-10 13.35.41
Diverse boeken

Heb je zelf nog kleding/spullen die je weg wilt doen voor het goede doel? Laat het me weten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *