Lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lezers,

Iets meer dan een week geleden heb ik de halve marathon van Utrecht gelopen samen met team Loop Depressievrij. Afgelopen 6 maanden heb ik hier naar toe gewerkt, over geschreven en voor getraind. Het was een prachtige run, maar een nog prachtigere reis. Dat de blog zo veel lezers zou trekken had ik niet verwacht. Maar laat ook weer zien hoe nodig het is dat we hier over praten. Dat we open met elkaar kunnen en durven te zijn. Dat we niet schamen voor wie of wat we hebben meegemaakt alleen omdat we menselijk zijn.

Afgelopen jaar was ik ook ontzettend kwetsbaar, mijn wereld was in elkaar gestort. Maar vervolgens heb ik door middel van mijn blog en door de steun van mijn omgeving het weer zien op te bouwen en te kunnen herstellen. De halve marathon van Utrecht stond daar symbool voor. Mijn eindpunt waar ik naar toe wilde werken.

Maar nu?

De afgelopen twee weken hebben mensen aan mij gevraagd wat ik nu met mijn blog ga doen en of ik nu voor de hele marathon ga trainen. Of er nog een sponsorloop komt en een nieuw team.

Loop Depressievrij heeft voor mij ontzettend veel deuren geopend. Het is nu alleen nog de vraag, welke deur ga ik nemen. Wat wil ik. Wat wil ik nu met de blog?

Ik weet in ieder geval zeker dat ik ooit een hele marathon ga lopen. Daarnaast wil ik absoluut doorgaan met schrijven en de blog Loop Depressievrij verder laten groeien. Misschien zelfs een community van maken. Gastbloggers, interviews, rubrieken, waar mensen naar toe kunnen gaan voor antwoorden, stukje herkenning, verhalen, of motivatie.

Maar daar heb ik jullie hulp bij nodig. Afgelopen dagen heb ik enorm lopen piekeren wat ik nu zou gaan doen met de blog. Maar ik krijg er nog geen duidelijk beeld bij. Heb jij een idee of een suggestie voor de blog en een onderwerp waar jij graag over zou willen lezen/zien of een doel/wedstrijd waar jij aan zou willen mee doen met team van andere lotgenoten? Laat het me dan weten!

Alle ideeën zijn welkom! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *