Door mijn blog ben ik enorm gegroeid, maar dat zorgt ook voor dat je gaat reflecteren. Wat wil ik hiermee bereiken? Wat zijn mijn doelen?

De laatste maanden wordt vaak aan me gevraagd wat ik wil doen met mijn blog en of ik een nieuwe Loop Depressievrij loop ga organiseren. Het zijn vragen die ik zelf ook vaak over nadenk: waar ben ik mee bezig? Wat wil ik hiermee bereiken? Met mijn hele leven natuurlijk, maar ook met mijn blog + andere kanalen. Nu moet ik je zeggen dat ik op dit moment vooral aan het genieten ben van wat ik nu heb, wat ik allemaal doe en mag doen.

Op dit moment wil ik vooral mijn studie afmaken. Ik heb het vooruit geschoven en vooruit geschoven (wegens gezondheidsredenen), maar nu wil ik even dit jaar bikkelen en klaar zijn. Verder heb ik geen grote doelen of veranderingen die komen gaan. Ik vind het voor nu wel prima zo. Misschien ooit een hele marathon, maar ik weet dat daar dan veel tijd in moet zitten en daar heb ik nu de tijd niet voor.

Daarnaast wil ik graag meer tijd nemen in mijn blog. Mijn blog is mijn grote hobby, mijn grote passie, ik hou ervan om te delen en ik vind het ontzettend tof dat dit zo goed ontvangen wordt. Nog elke dag krijg ik leuke reacties, mailtjes en berichtjes wat me ontzettend gemotiveerd houdt. Voor nu heb ik dan ook geen grote doelen, behalve twee halve marathons lopen in oktober natuurlijk. 😉 En op deze manier doorgaan: met heel veel plezier.
Het is voor mij soms nog steeds wel lastig wat ik deel en wat ik niet deel. Een blog is best wel persoonlijk, ik merk dat ik dat ook fijn vind: dingen met jullie delen, maar wel tot op zekere hoogte. Zo kun je vooral dingen over hardlopen, therapie,  persoonlijke ontwikkeling, voeding en de balans hiertussen terugvinden op mijn blog.

Blog
Op mijn blog probeer ik iedere week te schrijven en iets te delen wat op dat moment speelt of wat ik graag wil delen. In mijn blog probeer ik genoeg tijd in te steken, maar soms weet ik niet zo goed waar ik heen ga. Ik ben kritischer op mezelf, waardoor ik soms overdonderd word en te veel van mezelf verwacht. Maar daar heb ik een oplossing voor bedacht. Mijn doel is meer openheid en psychische ziektes bespreekbaar te maken. Daarom vraag ik aan anderen of zij hun verhaal op mijn platform willen delen waardoor we meer openheid creëren, psychische ziektes bespreekbaar maken, maar ook inspiratie en motivatie uit kunnen halen.

Instagram
Instagram vind ik nog steeds de meest leuke app, maar ik vind het wel jammer dat deze steeds meer functies krijgt. De app kan nu steeds meer, maar ik hou me liever bij het oude. Tja, misschien ben ik ook zo. Ik kan niet zo goed met veranderingen omgaan 😉 Op Instagram verwijs ik vaak door naar mijn nieuwe blogs, maar probeer ik ook net een beetje extra te delen op het gebied van leefstijl, motivatie, hardlopen, eten, balans en genieten.

Facebook
Ik gebruik dit kanaal vooral om de link naar een nieuwe blog te delen. Af en toe post ik een motivatie quote of deel ik een artikel die ik heb gevonden over psychische ziektes of stigmatisering. Mochten jullie tips hebben hoe ik me beter op Facebook kan profileren, let me know!

Persoonlijke doelen
Op dit moment ben ik voornamelijk bezig met de twee halve marathons die ik begin oktober wil gaan lopen. Ik heb besloten om dus een maand te stoppen met alcohol en extra gezond te eten. Ik kijk nu ook strenger naar wat voor eten nou werkt (zo drink ik nu bietensap, wat ik niet bepaald lekker vind, maar erg goed is als je een lange duurloop wilt lopen) en probeer ik meer groente en fruit te eten.

Daarnaast loop ik momenteel ook bijna fulltime stage naast mijn blog, wat net zoals mijn blog(werk) veel energie kost, maar me nog meer energie oplevert. Gelukkig gaat het bij ProRun.nl ook voornamelijk over hardlopen en gezond eten, dus leer ik enorm veel op dit gebied wat ik ook weer kan doorspelen aan jullie!

Naast mijn ‘gewone’ hobby’s die jullie kennen, speel ik ook toneel wat een enorme uitlaatklep voor mij is. Mijn vrienden en familie weten dat ik graag de ‘entertainment’ of ‘lolbroek’ wil uithangen. Afgelopen jaar deed ik ook naast het spelen, een bestuursfunctie binnen mijn toneel, maar dit jaar ben ik nog een beetje zoekend waar ik heen wil met mijn ‘ei’. Word het theatersport? Of gewoon een theaterstuk, aangepast en opgevoerd op het theater? Ik weet het nog niet.

Daarnaast heb ik de sportschool op dit moment ingeruild voor de yogaschool, want zoals jullie weten heeft het me enorm geholpen bij mijn blessure en herstel. Ook al twijfel ik of dit een slimme keuze is, want ik merk dat ik meer last heb van mijn onderrug en knieën. Dus wie weet neem ik toch weer een sportabonnement, just in case, ik weer een blessure oploop!

Wat ik na die twee halve marathon ga doen? Proberen een balans te krijgen tussen fulltime werken, mijn blog, vrienden en familie. Oh, ja.. en afstuderen. Dat zou ook handig zijn. 😉

Tot zover een update. Geen gekke veranderingen, plezier blijven houden en jullie hopelijk blijven inspireren en motiveren! Mocht je goede tips hebben voor een leuke Loop Depressievrij loop dan hoor ik het graag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *